/ Schilderen met Schuit

Doe thuis mee met schilderworkshop

Het culturele seniorenproject Oude Meesters presenteert de online schilderworkshop ‘Schilderen met Schuit’ waarbij senioren vanuit huis of in het zorgcentrum leren schilderen. De workshop wordt gegeven door kunstenares Ashti Schuit en 10 en 11 maart uitgezonden op de L.O.V.E.

Meedoen is heel eenvoudig. Je meldt je aan en het team van Oude Meesters brengt een schilderspakketje bij je langs waarmee je kunt starten. Indien je thuis al schilderspullen hebt, hoef je het pakketje niet te bestellen. Je kunt thuis de uitzending kijken via de lokale omroep of via deze website en mee schilderen.

Postkaart
In de eerste aflevering leert Ashti je hoe je een viooltje schildert en wordt er geschilderd op een postkaart. Het idee is om een van de geschilderde postkaarten op te sturen naar een andere deelnemer. Op die manier ontstaat er een vorm van contact tussen iedereen die meedoet.

Oude Meesters hoopt op zoveel mogelijk aanmeldingen en interactie. Indien je geen senior bent, mag je natuurlijk ook meedoen. Je kunt dan je kaartje sturen naar een oudere die een opsteker kan gebruiken.

Doe mee!
Schilderen met Schuit werd op woensdag 10 en donderdag 11 maart 2021 om 14:00 en 16:00 uitgezonden op de L.O.V.E.

Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden. U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor deze activiteit.

Bekijk actueel aanbod
Schilderen met Schuit
Schilderen met Schuit
Schilderen met Schuit