/ De Wind | 2021

Voorstelling ‘De Wind’, Gouden Dans, U in het theater

Het thema van de voorstelling is De Wind. Een onuitputtelijke bron van inspiratie èn onlosmakelijk verbonden met Volendam. “De levenservaring van de deelnemers heb ik vertaald in dans, ruimtelijke patronen en poëzie, vertelt Tineke Veenhof, choreograaf van de voorstelling. Als vertrekpunt voor de beweging neem ik de Habanera. Een fraaie, beetje trage dans, die van oorsprong zowel Europese als Afrikaanse invloeden heeft. Want het gerucht gaat dat Volendam ook Spaanse wortels heeft. En natuurlijk maak ik gebruik van het rijke muziekpalet uit de regio.”

De Gouden Dansers
Vera Wolke, Marian Muhren, Naomi Walboom, Willy van Gosen, Carla van Duin, Loes Luxen, Truus Mul, Vrony Broers en Marjan Wabeke

Aansluitend danssalon met live muziek van Mariachi Band Los Mezcales

Gouden Dans, U in het theater is gericht op mensen die op leeftijd zijn, ook als u wat minder vast ter been bent. In deze uitzonderlijke coronatijd hebben we af en aan gerepeteerd over een periode van bijna twee jaar.

Oude Meesters is hét culturele seniorenproject in de gemeente Edam-Volendam. Van uitgebreide workshops voor de vitalere senioren tot op maat gemaakte activiteiten voor ouderen in de zorgcentra; wij bieden voor ieder wat wils.

Zondag 28 november | Deur open: 14:00 uur | Aanvang: 15:00 uur
Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX (Podiumzaal)
Tickets: 5 euro

Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden. U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor deze activiteit.

Bekijk actueel aanbod
De Wind | 2021
De Wind | 2021