/ Aquarel schilderen bij IJssalon Willem Honingh

Aquarel schilderen met Asthi Schuit bij IJssalon Willem Honingh

Onder de bezielende begeleiding van kunstenaar Ashti Schuit ga je schilderen met aquarel. Dit doe je met uitzicht op de prachtige omgeving aan de rand van onze gemeente. De workshop begint bij Willem Honingh en van daaruit wordt een mooie plek gekozen om met aquarel te werken. Na de workshop is er koffie/thee en gebak (of ijs) bij Willem Honingh.

Werken met aquarel

Het is voor de workshop geen vereiste om schilderervaring te hebben. Indien je dit wel hebt, is het uiteraard mooi meegenomen. Het fijne aan schilderen met aquarelverf is dat beginners al snel een gevoel van voldoening bereiken en in korte tijd tot mooie resultaten kunnen komen.

Over Ashti Schuit

Asthi studeerde in 1986 af aan de tekenopleiding voor docenten in Amsterdam. Ze verdiepte zich verder met de opleiding waarvoor ze in 1996 haar diploma behaalde. Sindsdien werkte ze als creatief therapeut en als docent creatieve vakken (vanaf 1999 in het middelbaar beroepsonderwijs waarbij ze in 2014 afstudeerde als onderwijskundige).

‘Ik vind het leuk om te experimenteren met verschillende materialen en technieken omdat ik steeds weer nieuwe uitdagingen zoek. Ik blijf het echter fascinerend vinden om bomen, bossen en landschappen te schilderen. Het gaat me dan niet zozeer om een zo realistisch mogelijke weergave maar met name om het weergeven van een bepaalde sfeer.’

Let op

Neem je eigen stoeltje mee om op te schilderen!

Informatie

Wat:
Aquarel schilderen met Ashti Schuit met koffie/thee en gebak/ijs

Wanneer:
donderdag 3 augustus van 13:30 tot 16:00

Waar:
Hoogedijk 61, 1145 PR Katwoude

Kosten:
€15,00 per persoon
Betalen contact op locatie.

Aanmelden:
Uiterlijk donderdag 20 juli, via onderstaande aanmeldbutton of bel 0299 363328.

Meer Zomerkriebels

Klik hier voor meer Zomerkriebels activiteiten!

Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden. U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor deze activiteit.

Bekijk actueel aanbod